SoundTouch® Stereo JC series II Wi-Fi® music system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan geen toegang krijgen tot bepaalde nummers uit de muziekbibliotheek

Als sommige muzieknummers in uw muziekbibliotheek niet correct werken, zijn er een paar stappen die uw probleem kunnen oplossen.

Als er onlangs nummers of afspeellijsten zijn toegevoegd, synchroniseert u de muziekbibliotheek.

De muziekbibliotheek synchroniseert automatisch elke 15 minuten om te scannen op wijzigingen. Indien nodig kan een synchronisatie op elk gewenst moment handmatig worden gestart. Zie de muziekbibliotheek synchroniserenvoor meer informatie.

Zoek het nummer in iTunes en zorg ervoor dat het kan worden afgespeeld.

Zoek met behulp van het zoekvak het nummer in de bibliotheek. Als er meer dan één versie van het nummer wordt gevonden, moet u ervoor zorgen dat alle versies worden afgespeeld. Versies van het nummer dat niet wordt afgespeeld, moeten worden gevonden door iTunes of worden verwijderd uit iTunes. Als het nummer wordt verwijderd, moet de bibliotheek worden gesynchroniseerd voordat de wijziging wordt doorgevoerd in de app. Zie de muziekbibliotheek synchroniserenvoor meer informatie.

Als het bestand een iTunes-audioboek is, wijzigt u de bestandsextensie in .m4a.

Zoek het audioboek-bestand van iTunes en wijzig de bestandsextensie van .m4b in .m4a. Zie iTunes-audioboeken afspelen via SoundTouchvoor meer informatie.

Als iTunes wordt gebruikt om de bibliotheek te beheren, moet u bepalen of de nummers zich in de cloud bevinden.

Zoek in iTunes de kolom met een cloud-pictogram icon als kolomkop. Als je het niet ziet, klik je met de rechtermuisknop op een kolomkop (Windows) of selecteer je View > View Options (Mac), de nselect the eiCloud Download optie. Nummers met een cloud-pictogram in de cloud-kolom worden niet afgespeeld door de SoundTouch app omdat het bestand niet op de computer is opgeslagen. U kunt op het cloud downloa dicon klikken icon Vervolgens kunt u deze nummers downloaden naar uw computer, zodat de SoundTouch app ze kan afspelen. Vernieuw uw bibliotheek nadat u deze hebt gedownload. Zie de muziekbibliotheek synchroniserenvoor meer informatie.

Ga voor iTunes-bibliotheken naar de iTunes-voorkeuren en schakel het delen van uw bibliotheek met andere toepassingen in.

Open iTunes en ga naar Voorkeuren > Geavanceerden schakel vervolgens het selectievakje XML van iTunes-bibliotheek delen met andere toepassingenin. Als deze optie niet is ingeschakeld, kunnen andere toepassingen, zoals SoundTouch, je iTunes-bibliotheek niet vinden. (Opmerking: Deze optie is beschikbaar in iTunes versie 12.2 of hoger.)