QuietComfort 35 wireless headphones II

Verkocht vanaf 2017 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Afspelen regelen

De transportbesturing van uw product (d.w.z. afspelen/pauzeren, stoppen en vooruit/terug springen) kan de audio regelen die op het aangesloten apparaat wordt afgespeeld. Dit is handig om het afspelen van het aangesloten apparaat rechtstreeks vanaf je Bose-product.

Afspelen en acties voor telefoongesprekken

Playback actions Headphone operation
Afspelen of pauzeren Druk op de multifunctionele knop icon eén keer
Track vooruit Druk snel op de multifunctionele knop icon knop twee keer
Snel vooruitspoelen Druk op de multifunctionele knop icon twee keer drukken en de tweede keer indrukken ingedrukt houden
Track back Druk snel op de multifunctionele knop icon knop drie keer
Terugspoelen Druk snel op de multifunctionele knop icon toets drie keer ingedrukt en houd de derde keer ingedrukt

Phone call actions Headphones operation
Een oproep beantwoorden of beëindigen Druk op de multifunctionele knop icon eén keer
Een inkomend gesprek weigeren Houd de multifunctionele knop ingedrukt icon twee seconden ingedrukt houden
Beantwoord het tweede gesprek en plaats het huidige gesprek in de wacht Druk op de multifunctionele knop icon eén keer
Een tweede gesprek weigeren en in het huidige gesprek blijven Druk op de multifunctionele knop en houd deze ingedrukt icon twee seconden ingedrukt houden
Schakelen tussen twee gesprekken Druk op de multifunctionele knop icon knop twee keer
Activeer de spraakbediening Houd de multifunctionele knop ingedrukt icon drie seconden ingedrukt houden
Activeer de spraakbediening Houd de multifunctionele knop ingedrukt icon knop

Opmerking: Sommige van deze functies worden mogelijk niet door alle apparaten of apps ondersteund

Het afspelen van Bluetooth® regelen via de Bose Connect-app:

1. Open de Bose Connect-app en sluit je product aan
    Tip: Als je meer dan één Bluetooth-product van Bose hebt, veeg je naar links of rechts om het te vinden
  2. Op het productscherm wordt nu het afspelen van trac kinfo weergegeven onder de productafbeelding, langs de knop ha  Play/Pause rechtsonder

Bose Connect app product screen

3. Tik op de trackinfo onder aan het scherm om de volledige weergave te bekijken nnow playing info wit hadditional controls: Volume, Play/Pause , Skip forward, Skip backward.

Bose Connect app playback screen