Volume-indicator op apparaat en hoofdtelefoon niet synchroon

bij het maken van een bluetooth-verbinding wordt het volume van je hoofdtelefoon en het ios-apparaat mogelijk niet gesynchroniseerd. je kunt het volume wel hoger en lager zetten, maar het wordt niet goed op je apparaat weergegeven.

Probeer de volgende stappen om dit probleem op te lossen:

Zet de hoofdtelefoon uit en weer aan.

In mei 2013 is er een software-update uitgebracht ter ondersteuning bij dit probleem. Ga naar het centrum voor Bose®-systeemupdates voor een update van je hoofdtelefoon.