Geen beeld op de televisie

Probeer het volgende als je geen video op je tv-scherm ziet:

Controleer of de tv aanstaat en of de juiste tv-ingang is geselecteerd. Controleer of de tv-ingang ook aanstaat. Op sommige tv's kan de ingang zijn uitgeschakeld of verborgen. Voor hulp bij het wijzigen van tv-ingangen en het aan- of uitzetten van tv-ingangen raadpleeg je de gebruikershandleiding van de tv

Volg de onderstaande stappen om de bedieningsconsole te resetten:

Schakel de bedieningsconsole uit en houd vervolgens de aan/uit-knop gedurende vijf seconden ingedrukt.

Laat de  aan/uit -knop los zodra de rode led uitgaat. Test het systeem opnieuw en kijk of er weer video wordt weergegeven.

Sluit de videokabel opnieuw aan op de bron en op de achterkant van de bedieningsconsole

Probeer zo mogelijk een andere videokabel. Mogelijk wordt het probleem door de videokabel veroorzaakt.

controleer of het apparaat in de lijst "bron" staat. druk op de afstandsbediening op source om een lijst met ingestelde apparaten te bekijken. als het apparaat niet wordt vermeld, raadpleeg je een audio-/videoapparaat aansluiten

Sluit de video-uitgang van de bron rechtstreeks op de tv aan. Als het probleem blijft bestaan, wordt het mogelijk veroorzaakt door de aangesloten bron, de tv of de gebruikte kabel.