De hoofdtelefoon gebruiken met een Apple®-apparaat

Alle Bose®-hoofdtelefoons voor Apple-apparaten worden geleverd met een kleine in-line afstandsbediening met geïntegreerde microfoon. Hiermee kun je eenvoudig oproepen beantwoorden/beëindigen en het volume regelen.

Opmerking: Het is mogelijk dat niet alle functies beschikbaar zijn voor bepaalde Apple-producten.

Voor een lijst met apparaten die de afstandsbediening en microfoon ondersteunen, zie Apparaten die compatibel zijn met Apple. Audio wordt ondersteund door alle iPod®-modellen. Hiervoor is de meest recente iPod-software vereist.

Knoppen

Opmerking: Jouw hoofdtelefoon kan er iets anders uitzien.

Basisfuncties

volume hoger:
druk kort op de knop +.

volume lager:
druk kort op de knop –.

Telefoonfuncties

Voor de volgende acties gebruik je de knop voor beantwoorden/beëindigen. Druk op het midden van de knop, niet op de rand, om je apparaat goed te bedienen.

een gesprek aannemen:
druk kort op de knop.

een gesprek beëindigen:
druk kort op de knop.

een inkomend gesprek weigeren:
houd de knop 2 seconden ingedrukt en laat deze vervolgens los.

naar een inkomend gesprek of een gesprek in de wacht schakelen en het huidige gesprek in de wacht plaatsen:
druk kort op de knop om naar het inkomende gesprek te schakelen. druk nogmaals kort op de knop om terug te schakelen naar het eerste gesprek.

naar een inkomend gesprek of een gesprek in de wacht schakelen en het huidige gesprek beëindigen:
houd de knop 2 seconden ingedrukt en laat deze vervolgens los.

spraakbediening gebruiken:
houd de knop voor beantwoorden/beëindigen ingedrukt. raadpleeg de gebruikershandleiding van de iphone® voor informatie over compatibiliteit en het gebruik van deze functie.

Opmerking: In de knop voor beantwoorden/beëindigen is een microfoon ingebouwd.

Functies voor het afspelen van media

een nummer of video afspelen of pauzeren:
druk kort op de knop.

naar het volgende nummer of hoofdstuk gaan:
druk tweemaal snel achter elkaar op de knop.

snel vooruit:
druk tweemaal snel achter elkaar op de knop en houd deze de tweede keer ingedrukt.

naar het vorige nummer of hoofdstuk gaan:
druk driemaal snel achter elkaar op de knop.

snel terug:
druk driemaal snel achter elkaar op de knop en houd deze de derde keer ingedrukt.