Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De Bose Sleep-app gebruiken

Van toepassing op:

De Bose Sleep-app downloaden

Download de benodigde gratis Bose Sleep-app om de sleepbuds te bedienen, de wekkers te beheren, maskerende geluiden te selecteren en geavanceerde instellingen te configureren.

Aanzetten

Schuif met het Bose-logo naar je toe gericht het deksel van het oplaaddoosje van je af om het te openen

Wacht tot de oplaadlampjes van de sleepbuds langzaam wit knipperen en haal ze uit het oplaaddoosje

Verbinding maken met een mobiel apparaat

Haal de sleepbuds uit het oplaaddoosje en open de Bose Sleep-app. De app gaat de sleepbuds zoeken. Als dit niet lukt, doe je de sleepbuds een paar seconden in het oplaaddoosje en haal je ze er weer uit. De app gaat weer naar de sleepbuds zoeken.

Zodra de app de sleepbuds heeft gevonden, worden ze op het scherm weergegeven inclusief het accuniveau. Als de sleepbuds een verschillend percentage hebben, wordt in het beginscherm het laagste percentage weergegeven.

Het accuniveau van elke afzonderlijke sleepbud geef je weer door op het accupercentage te tikken. Dan verschijnt een scherm met beide sleepbuds en hun respectievelijke accuniveau.

Naar geluiden luisteren

Als je naar geluiden wilt luisteren, tik je op het onderste balk. Het scherm voor het selecteren van geluiden verschijnt. Je kunt verschillende geluiden selecteren door naar links of rechts te vegen. Druk op de afspeelknop om het geluid te starten en stel het volume in met de schuifregelaar onderin.

Wekkers instellen

Als je wekkers wilt instellen, tik je in de hoofdpagina op de knop ‘Set Alarm’ (Wekker instellen). Hier kun je wekkers aan- of uitzetten, bewerken en toevoegen. Tik op de knop ‘Edit’ (Bewerken) om meerdere wekkers te selecteren. Tik op een wekker als je de tijd en geprogrammeerde dagen wilt bewerken.

Uitschakelen

Doe de sleepbuds in het oplaaddoosje om ze uit te schakelen. Wacht tot de oplaadlampjes van de sleepbuds langzaam wit knipperen en sluit het oplaaddoosje.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback