Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De schakelaar voor de secundaire audiomodus gebruiken

Van toepassing op:

Als je een of meer secundaire audiobronnen hebt verbonden met de headset, moet je bepalen hoe je die secundaire bronnen wilt horen. Om te kiezen hoe je je secundaire audiobronnen hoort, gebruik je de schakelaar voor de secundaire audiomodus van de bedieningsmodule.

De schakelaar heeft drie standen: MUTE, MIX en OFF.

stand

functie

Intercom krijgt prioriteit boven secundaire audiobronnen

beschrijving

Als er een intercomsignaal wordt gedetecteerd, worden alle secundaire audiobronnen tijdelijk gedempt. De secundaire audio is weer te horen nadat de intercomaudio is opgehouden.

stand

functie

Intercom gemengd met secundaire audiobronnen

beschrijving

Alle secundaire audiobronnen worden gemengd met de intercomaudio. Audio van een verbonden apparaat blijft spelen tijdens intercomcommunicatie.

Opmerking: In de stand MIX hoor je maximaal twee audiobronnen: de intercom en een secundaire bron.

stand

functie

alleen intercom

opmerking: in de stand off wordt de bluetooth®-functie uitgeschakeld evenals alle antennes.

beschrijving

alleen intercomaudio is actief. alle secundaire audiobronnen staan uit.

opmerking: als je overschakelt naar de stand off terwijl je bent verbonden met een bluetooth-bron, moet je mogelijk de bluetooth-verbinding herstellen als je de headset weer aanzet.

Opmerking: Je kunt maar één secundaire bron tegelijk horen. Audio van een secundaire bron heeft nooit prioriteit boven intercomcommunicatie.

opmerking: als je belt of wordt gebeld, wordt het geluid van alle andere secundaire audiobronnen automatisch gedempt als de schakelaar voor de secundaire audiomodus in de positie 'mute' of 'mix' staat. tijdens een bluetooth-gesprek hoor je zowel de intercom als het telefoongesprek.

Als je de prioriteit van secundaire audiobronnen wilt instellen, ga je naar De schakelaars van de bedieningsmodule instellen.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback