WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.

De radio gebruiken

Van toepassing op:

De radio aanzetten

Druk op de afstandsbediening op FM/AM om de radio aan te zetten en de laatst geselecteerde FM- of AM-zender af te spelen. Druk nog een keer op FM/AM om tussen FM en AM te schakelen.

Als de radio aan staat, wordt er onder de tijd informatie over de zender weergegeven.

De radio afstemmen

Druk op FM/AM  om tussen FM en AM te schakelen.

Display tijdens het afstemmen

Als je op  FM/AMSeek/Track of Tune/MP3 drukt om af te stemmen op een radiozender, verschijnt de frequentie in het midden van de display tijdens het afstemmen.

FM/AM

Seek/Track

Tune/MP3

Opmerking: Vijf seconden nadat je de knop FM/AMTune/MP3 of Seek/Track hebt losgelaten, verschijnt de klok weer midden op de display met daaronder de radiofrequentie.

Functies van de knoppen op de afstandsbediening voor het afstemmen van de radio:

  • Seek/Track terug: Druk hierop om naar een zender met een lagere frequentie en een sterk signaal te zoeken.
  • Seek/Track vooruit: Druk hierop om naar een zender met een hogere frequentie en een sterk signaal te zoeken.
  • Tune/MP3 <: Druk hierop om handmatig op een lagere frequentie af te stemmen. Houd deze knop ingedrukt om snel omlaag door de frequentieband te gaan.
  • Tune/MP3 >: Druk hierop om handmatig op een hogere frequentie af te stemmen. Houd deze knop ingedrukt om snel omhoog door de frequentieband te gaan.

Opmerking: Als de AM-ontvangst zwak is, draai je het Wave® music system rechtsom of linksom om de AM-ontvangst te verbeteren. Als de FM-ontvangst zwak is, moet je zorgen dat het netsnoer zo recht mogelijk ligt. Om de FM-ontvangst te verbeteren, kun je een externe FM-antenne installeren.