Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

De HI/LO-schakelaar gebruiken

De HI/LO-schakelaar van de verloopplug wordt gebruikt om het uitgaande volume van verschillende audiobronnen te regelen. Dit heeft geen invloed op ruisonderdrukking.

Controleer de instelling van de schakelaar voordat je de hoofdtelefoon voor audio gebruikt. De schakelaar zit aan het uiteinde van de audiokabel dat de hoofdtelefoon in gaat. Als de audiokabel in de hoofdtelefoon zit, pak je de kabel zo dicht mogelijk bij de linkeroorschelp vast. Trek de kabel er voorzichtig uit voor toegang tot de schakelaar, zoals hieronder getoond.

Selecteer de juiste instelling voor de geluidsbron die je wilt gebruiken:

LO wordt gewoonlijk gebruikt voor geluid in een vliegtuig of audioapparaten die gebruikmaken van netvoeding, zoals een stereosysteem thuis

HI wordt gewoonlijk gebruikt voor audiobronnen die op batterijen werken

Druk vervolgens de schakelaar in de opening van de linkeroorschelp en druk zo ver totdat de rand één vlak vormt met de zijkant van de oorschelp.

Sluit de plug van de hoofdtelefoon aan op een audiobron en controleer of het volume van de audiobron laag staat. Nu ben je klaar om de hoofdtelefoon op te zetten en deze aan te zetten met de schakelaar op de rechteroorschelp om zowel van geluid als ruisonderdrukking te genieten. Gebruik de volumeregelaar van de geselecteerde audiobron om het volume aan te passen.

Als de HI/LO-schakelaar staat ingesteld op LO en je het geluid van de audiobron tot over de helft harder moet zetten, zet je de hoofdtelefoon af. Zet de schakelaar in de HI-stand. Zet het volume van de audiobron laag. Zet de hoofdtelefoon op en zet langzaam het geluid van de bron harder.

Was dit nuttig?

Verzenden

Bedankt voor je opmerkingen.