Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De aan/uit-knop en de volumeregeling van de bedieningsmodule gebruiken

Van toepassing op:

Aan/uit-knop

druk op de aan/uit-knop om acoustic noise cancelling®-technologie in of uit te schakelen en de helderheid van het lampje te regelen:

druk eenmaal op power om acoustic noise cancelling-technologie in te schakelen

houd power ingedrukt om acoustic noise cancelling-technologie uit te schakelen

druk twee keer snel op power om te wisselen tussen gedimd en helder licht

het kan tot 6 seconden duren voordat de headset is in- of uitgeschakeld. telkens als je nog een keer op de aan/uit-knop drukt, duurt het langer voor de headset de gewenste handeling uitvoert. druk niet te snel op de aan/uit-knop als je de headset wilt in- of uitschakelen.

Power (aan/uit)

Volumeregeling

met de linker- en rechter-volumewieltjes op de bedieningsmodule regel je het volume van de bijbehorende oorschelp. als acoustic noise cancelling-technologie is uitgeschakeld, wordt de volumeregeling op het maximum ingesteld. voor een algemene volumeregeling van de headset zijn aanpassingen aan zowel de intercom of radio van het vliegtuig als aan de bedieningsmodule van de headset nodig. zelfs op de laagste instelling kan geen van de volumewieltjes de intercomaudio volledig uitschakelen.

Volumewieltjes

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback