Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De aux-ingang gebruiken

De A20® aviation headset heeft een 3,5 mm (1/8 inch) audio-ingang waardoor het mogelijk wordt de headset te gebruiken met een externe audiobron, zoals een draagbaar gps-systeem of een audioapparaat. De ingang bevindt zich op de onderkant van de bedieningsmodule.

Je headset is voorzien van een 3,5 mm (1/8 inch) adapterkabel waarmee je een extern audioapparaat kunt aansluiten. Sluit één uiteinde van de adapterkabel aan op de hoofdtelefooningang van je apparaat en het andere uiteinde op de aux-ingang van de headset.

opmerking: deze functie werkt alleen als de multifunctionele/audioprioriteitskeuze-schakelaar is ingeschakeld (bovenste of middelste positie).

Multifunctionele/audioprioriteitskeuze-schakelaar

Audioprioriteitskeuze

Met de A20 aviation headset kun je zelf de gewenste volgorde instellen voor de audiobronnen die je wilt horen als je de headset gebruikt. Zie De multifunctionele/audioprioriteitskeuze-schakelaar gebruiken voor meer informatie.

Opmerking: als de headset uitsluitend op batterijen werkt en niet is verbonden met een intercom schakelt het apparaat zichzelf uit, zelfs als er een externe audiobron is aangesloten. Als je de headset los van de intercom wilt gebruiken om naar een externe audiobron of radio te luisteren, of als je hem als draadloze Bluetooth-headset wilt gebruiken voor inkomende en uitgaande telefoongesprekken, dan raden we je aan de automatische uitschakelfunctie uit te zetten zodat de headset aan blijft staan. Zie De schakelaars van de bedieningsmodule instellen voor meer informatie.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback