De aux-ingang gebruiken

Je kunt een smartphone, tablet, computer of ander type audioapparaat via de audio-uitgang aansluiten op de aux-ingang van de luidspreker. De aux-ingang is geschikt voor een stereokabel met een stekker van 3,5 mm (niet inbegrepen).

Sluit je apparaat met een 3,5 mm stereokabel aan op de aux-ingang van de luidspreker

Druk op de aan/uit-knop van de luidspreker. Het lampje van de aux-ingang begint te branden

Speel audio af met het audioapparaat. Zet het volume van het verbonden apparaat bijna op de maximale stand en stel daarna het volume in met de volumeknoppen van de luidspreker