Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Een hoofdtelefoon gebruiken

Van toepassing op:

Als je privé wilt luisteren, sluit je de hoofdtelefoon aan op de HEADPHONE-aansluiting op het achterpaneel van het systeem.

Als je de hoofdtelefoon aansluit, worden de luidsprekers van het systeem automatisch uitgeschakeld. De luidsprekers worden automatisch weer ingeschakeld als de hoofdtelefoon van het systeem wordt losgekoppeld. Omdat het volume van de hoofdtelefoon kan verschillen van het volume van de luidsprekers moet je het volume van het Wave® music system lager zetten voordat je de hoofdtelefoon aansluit of loskoppelt.

druk op volume hoger of volume lager om het volume van je hoofdtelefoon te wijzigen.

Volume hoger

Volume lager

Let op: langdurige blootstelling aan harde muziek kan schade aan het gehoor veroorzaken. Zet het volume nooit extreem hoog als je een hoofdtelefoon gebruikt, vooral als je langere tijd achter elkaar luistert.

Opmerking: als er een wekker afgaat terwijl je de hoofdtelefoon gebruikt, klinkt de wekker door de luidsprekers van het systeem.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback