Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De Aware-modus gebruiken

In de Aware-modus gebruikt de Bose®-technologie een van de microfoons in het oortje om omgevingsgeluid op te vangen en naar je oor te leiden. Hierdoor kun je horen wat er om je heen gebeurt en tegelijkertijd naar een audiobron luisteren. Maar de Aware-modus zorgt ook voor een betere luisterervaring. Je kunt het meeste omgevingsgeluid horen, maar dankzij een zeer lichte ruisonderdrukking worden bepaalde achtergrondgeluiden geblokkeerd.

Net zoals bij elke andere hoofdtelefoon kan het volume van de audiobron zo hard staan dat het omgevingsgeluid overstemd wordt. Als de bron niet te hard staat, biedt de Aware-modus je de mogelijkheid om het geluid uit de omgeving te horen.

druk op de modus-knop op de zijkant van de afstandsbediening om over te schakelen naar de aware-modus. zo kun je bepaalde geluiden om je heen horen, zoals het verkeer of mededelingen op het vliegveld.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback