WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.

AirPlay gebruiken met je SoundTouch speaker

Voordat je begint

AirPlay wordt niet door alle SoundTouch systems ondersteund. Controleer of je een van de volgende systemen hebt die AirPlay 1 of AirPlay 2 ondersteunen:

Systemen met AirPlay 1

• SoundTouch 20
  • SoundTouch 20 II
  • SoundTouch 30
  • SoundTouch 30 II
  • SoundTouch Portable
  • SoundTouch Portable II
  • SoundTouch SA-4 amplifier
  • SoundTouch Stereo JC
  • SoundTouch Stereo JC II
  • Wave SoundTouch music system

Systemen met AirPlay 2

AirPlay 2 is beschikbaar met iTunes 12.8 of hoger, macOS Catalina of hoger en Apple iOS 11.4 of hoger voor mobiele apparaten, tv’s of HomePod-apparaten.

• Lifestyle 550
  • Lifestyle 600
  • Lifestyle 650
  • SoundTouch 10
  • SoundTouch 20 III
  • SoundTouch 30 III
  • SoundTouch 300
  • SoundTouch SA-5 amplifier
  • SoundTouch wireless link adapter
  • Wave SoundTouch music system IV

AirPlay gebruiken

Met iOS 12 of hoger

Opmerking: iOS-apparaten kunnen niet gelijktijdig naar AirPlay 1- en AirPlay 2-speakers streamen. Je kunt naar één AirPlay 1-compatibele speaker streamen of naar één of meer AirPlay 2-compatibele speakers.

Veeg op het iOS-apparaat vanuit de rechterbovenhoek naar beneden om het muziekbedieningspaneel weer te geven. (Bij sommige oudere iOS-apparaten moet je naar boven vegen voor het muziekbedieningspaneel.)

Houd het muziekbedieningspaneel aangeraakt.

Tik op het AirPlay-pictogram.

Selecteer de naam van het Bose-systeem waarop je wilt afspelen.

Start de muziekweergave.

Met een mobiele telefoon of computer-app die AirPlay ondersteunt

Tik in de app op het AirPlay-pictogram

Selecteer de naam van het Bose-systeem waarop je wilt afspelen.

Start de muziekweergave.

Met macOS 10.8 (Mountain Lion) of hoger

Houd op de computer de optietoets ingedrukt en klik op het speakerpictogram in de menubalk.

Selecteer bij het uitvoerapparaat de naam van het Bose-systeem waarop je wilt afspelen.