Je hoofdtelefoon updaten

Er zijn periodieke updates beschikbaar voor je hoofdtelefoon. We adviseren je de Bose Connect-app te downloaden om je hoofdtelefoon up to date te houden.

Je hoofdtelefoon updaten met de Bose Connect-app

De Bose Connect-app controleert of er updates zijn wanneer je de app opent en verbinding maakt met je hoofdtelefoon. Als er een update beschikbaar is, verschijnt er een downloadpictogram. De update wordt vervolgens automatisch naar je apparaat gedownload. Dit kan tot zo'n 45 minuten duren. De voortgang wordt aangegeven door de cirkel in het downloadpictogram. Je kunt je hoofdtelefoon normaal blijven gebruiken, want de update wordt op de achtergrond uitgevoerd.

Als de update klaar is, wordt "UPDATE" weergegeven in de app. Klik daarop om je hoofdtelefoon te updaten.

Dit duurt een paar minuten. Schakel je hoofdtelefoon niet uit tijdens het updaten.

Je hoofdtelefoon handmatig updaten

Je kunt je hoofdtelefoon ook handmatig updaten. Ga naar  btu.Bose.com en volg de instructies op het scherm. Deze methode is sneller, maar je hebt wel een computer en micro-usb-kabel nodig.