Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Je SoundTouch system handmatig updaten

Van toepassing op:

Voordat je begint

Van tijd tot tijd komen er updates voor je SoundTouch system beschikbaar. Wanneer dat het geval is, wordt je bij het openen van de SoundTouch-app gevraagd om de app te updaten. Je kunt in de SoundTouch-app ook handmatig controleren of er een update beschikbaar is aan de hand van de volgende stappen:

Selecteer in de SoundTouch-app Menu (≡) > Instellingen > Speakerinstellingen. Als op desktops en tablets het menupictogram (≡) niet zichtbaar is, is het uitvouwmenu wellicht al open

Selecteer UPDATEN. Als de knop UPDATEN grijs wordt weergegeven, is er geen update voor je systeem beschikbaar

Opmerking: Updates worden in batches uitgebracht, zodat niet alle gebruikers op hetzelfde moment updates ontvangen. Het kan tot 2 weken na de releasedatum duren voordat de nieuwste update voor je systeem beschikbaar is.

Als je problemen met een update ondervindt, kun je de update handmatig uitvoeren aan de hand van de volgende stappen.

Opmerking: Als je een Acoustimass 300 wireless bass module op je systeem hebt aangesloten, moet deze draadloos zijn aangesloten om de update ook te kunnen ontvangen. Als de basmodule tijdens de update van het systeem met een 3,5mm-kabel op de console was aangesloten, wordt de basmodule niet bijgewerkt. Om de basmodule te updaten, verwijder je de 3,5mm-kabel aan beide uiteinden. Koppel vervolgens de basmodule met de console en installeer de software opnieuw volgens de methode hieronder.

Handmatig updaten via de afstandsbediening

Je kunt het systeem handmatig updaten via de afstandsbediening. Bij deze methode moet je systeem met het netwerk verbonden zijn. De wifi-indicator aan de voorzijde van het systeem moet wit branden om aan te geven dat er netwerkconnectiviteit is.

Opmerking: Als er geen nieuwe update beschikbaar is, wordt met deze methode de huidige versie opnieuw op je systeem gezet:

Druk op de afstandsbediening op de SoundTouch-knop

Houd de knop voor ondertiteling (CC, Closed Caption) ingedrukt tot de wifi-indicator, de tv-indicator, de SoundTouch-indicator en de Bluetooth®-indicator op de soundbar wit knipperen

Laat de CC-knop los. Het systeem begint automatisch met updaten. De wifi-indicator knippert terwijl het systeem wordt bijgewerkt. De update kan 10 minuten of langer duren en het systeem wordt opnieuw opgestart wanneer de update is voltooid. Je kunt de voortgang van het updaten in de SoundTouch-app bekijken. De statusbalk in de app bereikt 100% en blijft daarop staan nadat de soundbar is bijgewerkt, maar blijft op 100% terwijl de basmodule wordt bijgewerkt (indien verbonden).

Updaten via een usb-kabel (alternatieve methode)

Voor deze stappen heb je een usb-A-naar-micro-usb-kabel nodig.

Selecteer de onderstaande link om het updatebestand te downloaden

Klik bij de prompt op OPSLAAN om het bestand Update.stu op je computer te downloaden (geef het bestand geen andere naam). Als je de prompt niet ziet, is het bestand mogelijk automatisch gedownload. Zoek naar het bestand Update.stu onder of boven in het browservenster of in de downloadmap

Sluit een usb-kabel op je computer aan en op de ‘SERVICE’-aansluiting aan de achterzijde van de soundbar

Ga met je webbrowser naar http://203.0.113.1:17008/update.html

Opmerking: Deze link werkt alleen als het systeem is ingeschakeld en op een usb-aansluiting op je computer is aangesloten.

Selecteer in het updatescherm ‘BESTAND KIEZEN’ (als de knop niet werkt, klik je op het lege veld rechts naast ‘BESTAND KIEZEN’)

Zoek en selecteer in het bestandsselectievenster het bestand Update.stu dat je in stap 2 hebt gedownload. Wanneer dit is geselecteerd, verschijnt de bestandsnaam in het veld rechts naast de knop ‘BESTAND KIEZEN’

Klik op ‘UPLOADEN’ en wacht terwijl de update wordt geïnstalleerd:

  • Er wordt een voortgangsbalk met de updatestatus in het browservenster weergegeven
  • Nadat de update is geïnstalleerd, start het systeem opnieuw op

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback