Hoe werkt de afstandsbediening

Houd je cursor boven een knop op de simulator hieronder om meer te weten te komen over de functie van de knop:

aan/uit : hiermee zet je systeem aan en uit.

source: hiermee geef je de lijst van op je tv aangesloten apparaten weer en kun je een van de apparaten selecteren.

tv aan/uit: hiermee zet je de tv aan en uit.

menu: hiermee geef je het menu van een aangesloten apparaat weer.

guide: hiermee kun je de programmagids van je decoder, tv of het pop-upmenu van je blu-ray disc™-speler bekijken.

pagina omhoog: naar de volgende pagina.

pagina omlaag: naar de vorige pagina.

info: hiermee geef je programma-informatie weer.

exit: hiermee sluit je een menu of gids op het televisiescherm.

navigatiepaneel: hiermee kun je omhoog, omlaag, naar links of rechts navigeren in de menu’s op het scherm van de bedieningsconsole.

ok: hiermee selecteer of bevestig je het geselecteerde onderdeel.

volume hoger/lager: hiermee zet je het volume van het systeem hoger (+) of lager (-).

dempen: hiermee zet je het geluid van de systeemluidsprekers aan of uit (houd deze knop ingedrukt om het geluid in alle ruimten aan of uit te zetten).

more: hiermee geef je de extra bedieningsmogelijkheden voor en informatie over je apparaat weer op de tv. met deze knop ga je ook naar bose®-systeemopties.

beeldweergave: hiermee kun je de weergave van het beeld wijzigen.

kanaal omhoog/omlaag: volgende/vorige kanaal of preset.

vorige kanaal: terug naar het vorige kanaal of de vorige preset.

shuffle: hiermee speel je de muziek op een cd in willekeurige volgorde af. druk nog een keer op deze knop om shuffle uit te zetten.

snel herhalen/achteruit: hiermee ga je een paar seconden terug op je dvr of ander digitaal opnameapparaat.

opnemen: hiermee activeer je de opnamefunctie van een opnameapparaat.

snel overslaan/vooruit: hiermee ga je een paar seconden vooruit op je dvr of ander digitaal opnameapparaat.

afspelen: hiermee start of hervat je het afspelen van de meeste audio- en videoapparaten.

achteruit/snel achteruit: op de meeste audio- en videoapparaten 'spoel’ je met deze functie terug in een nummer of hoofdstuk. bij am en fm ga je naar de vorige radiozender met een sterk signaal.

stop: hiermee stop je het afspelen van je dvr-programma, of van audio of video op apparaten zoals je ipod®, cd-speler, dvd-speler, videorecorder.

vooruit/snel vooruit: op de meeste audio- en videoapparaten spoel je met deze functie vooruit in een nummer of hoofdstuk. bij am en fm ga je naar de volgende radiozender met een sterk signaal.

pauze: druk op deze knop als je het afspelen van je dvr-programma, of van apparaten als je ipod®, cd-speler, dvd-speler, videorecorder kort wilt onderbreken.

numerieke toetsen: hiermee kun je kanalen en instellingen handmatig invoeren.

tv input: hiermee wijzig je de invoerbron van je tv.