Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Hoe werken de bedieningsknoppen van het systeem

Je kunt je SoundLink® speaker bedienen met de knoppen bovenop de luidspreker. Hier volgt een beschrijving van de knoppen.

Aan/uit-knop: druk op deze knop om de luidspreker aan- of uit te zetten. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om de status van de accu te controleren.

AUX: druk op deze knop om het externe audioapparaat dat via de aux-ingang is verbonden te selecteren.

Bluetooth®: Druk op deze knop om de Bluetooth®-bron te selecteren. De luidspreker probeert verbinding te maken met het laatst gekoppelde apparaat.

Als je een ander apparaat wilt gebruiken houd je deze knop 3 seconden ingedrukt om de luidspreker in de detecteerbare modus te zetten. Op die manier kun je een koppeling met een ander Bluetooth®-apparaat tot stand brengen.

Als een apparaat verbonden (gekoppeld) is, druk je op deze knop om de verbinding met het gekoppelde apparaat te verbreken. De SoundLink® speaker wacht vervolgens tot er verbinding wordt gemaakt met een ander gekoppeld apparaat. Als er niet binnen 30 minuten een ander apparaat verbinding maakt, schakelt de luidspreker zichzelf uit.

Dempen: met deze knop schakel je het geluid van de luidspreker uit.

Volume hoger: druk op de plus-knop om het volume van de luidspreker hoger te zetten.

Volume lager: druk op min-knop om het volume van de luidspreker lager te zetten.

Opmerking: de bronindicator op het voorpaneel knippert als je op de plus- of min-knop drukt. De indicator knippert twee keer als de maximale of minimale stand is bereikt.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback