Informatie over het led-statuslampje

Het systeemstatuslampje geeft aan of het systeem is ingeschakeld en welke status het systeem tijdens gebruik heeft.

Led-systeemstatuslampje

uit: systeem staat uit.

continu groen: systeem staat aan.

knipperend groen: geluid van het systeem is gedempt.

snel knipperend groen: volumeopdrachten ontvangen.

twee keer groen knipperend: volumelimiet bereikt.

continu oranje: systeem staat aan en dialoogmodus is geactiveerd.

gedimd oranje: systeem staat in stand-by en automatisch wekken is ingeschakeld.

continu rood: systeemfout.

Bluetooth-indicator

Blauw knipperend

Klaar voor koppeling
Knipperend witHet systeem maakt verbinding met een Bluetooth-apparaat
Continu witHet systeem is verbonden met een Bluetooth-apparaat