Uitleg statusinformatie lichtbalk

Aan de voorkant van de soundbar bevindt zich een led-lichtbalk. De activiteit op de lichtbalk geeft informatie over de status van de soundbar in relatie tot de geselecteerde bron.

Locatie lichtbalk op soundbar
Light bar pulses white

Pulserend wit geeft aan dat de soundbar verbinding maakt met een wifi-netwerk. Als Bluetooth®-modus geselecteerd is, dan geeft deze activiteit aan dat de soundbar verbinding maakt met een Bluetooth-apparaat.

Een flits wit licht geeft aan dat de soundbar een signaal heeft ontvangen van de afstandsbediening.

Light bar glows solid white then fades to black

Continu wit dat langzaam overgaat in zwart geeft aan dat de soundbar verbinding heeft gemaakt met een wifi-netwerk. In Bluetooth-modus geeft deze activiteit aan dat de soundbar verbinding heeft gemaakt met een Bluetooth-apparaat.

Light bar pulses blue

Pulserend blauw betekent dat de soundbar in Bluetooth-modus staat en gereed is om verbinding te maken met een nieuw Bluetooth-apparaat.

Als de lichtbalk twee keer pulseert, wordt daarmee aangegeven dat de lijst met aan de soundbar gekoppelde apparaten is gewist.

Two white lights glow

Twee continu brandende witte lichten geven aan dat de soundbar in dimstand staat.

White light glows on the right of the light bar

Wit licht dat aan de rechterkant wordt weergegeven, betekent dat de soundbar een opdracht heeft gekregen om het volume te verhogen.

White light glows on the left of the light bar

Wit licht dat aan de linkerkant wordt weergegeven, betekent dat de soundbar een opdracht heeft gekregen om het volume te verminderen.

White light on light bar slides to center then glows solid

Wit licht dat naar het midden verschuift en dan continu brandt, betekent dat Alexa luistert.

Opmerking: Amazon Alexa is niet in alle talen en landen beschikbaar.

White light on light bar slides to sides

Wit licht dat naar de zijkanten verschuift, betekent dat Alexa denkt.

Light bar pulses white

Pulserend wit over de gehele lichtbalk geeft aan dat Alexa spreekt.

Light bar pulses yellow

Pulserend geel betekent dat er een bericht van Alexa is.

Light bar glows solid amber

Continu oranje betekent dat de wifi-installatie bezig is.

White light on light bar slides right to left

Wit licht dat van rechts naar links verschuift, betekent dat de soundbar bezig is een software-update te downloaden.

White light on light bar slides left to right

Wit licht dat van links naar rechts verschuift, betekent dat de soundbar bezig is een software-update te installeren.

Vier keer pulserend oranje betekent dat er een fout is opgetreden bij afspelen. Raadpleeg de Bose Music-app voor meer informatie.

Light bar pulses red

Vier keer pulserend rood betekent dat aan je verzoek niet kan worden voldaan omdat de dienst tijdelijk niet beschikbaar is. Probeer het later nog eens.

Light bar glows solid red

Continu rood betekent dat er een fout is opgetreden in de soundbar die deze niet zelf kan oplossen. Neem contact op met de Bose-klantenservice als dit gebeurt.