Systeemstatuslampjes

Van toepassing op:

• SoundLink® Mini Bluetooth® speaker

De statuslampjes bevinden zich boven de bedieningsknoppen en gaan branden of knipperen bij het activeren van een bron. Hieronder wordt het gedrag van elk lampje beschreven.

AAN/UIT-led: geeft het oplaadniveau of de oplaadstatus van de accu aan

MUTE-led: de led knippert als het geluid is uitgeschakeld

Bluetooth®-led: geeft de status van de luidspreker aan als Bluetooth is geselecteerd:

Langzaam knipperend blauw lampje – detecteerbaar en gereed voor koppeling of opnieuw verbinden met een apparaat

Knipperend wit lampje – bezig verbinding te maken met een gekoppeld apparaat

Continu brandend wit lampje – verbonden met een gekoppeld apparaat

AUX-led: de luidspreker speelt het geluid af van de bron die op de aux-ingang is aangesloten