Systeemstatuslampjes

De Bluetooth- en acculampjes bevinden zich op de rand van de speaker.

Bluetooth-lampje: geeft de verbindingsstatus van een mobiel apparaat aan.

Knippert blauw   Gereed om verbinding te maken
Knippert witEr wordt verbinding gemaakt
Brandt wit Verbonden
Brandt blauwKies een taal

Acculampjes: geven het laadniveau van de accu aan.

•○○○○0% - 20%
••○○○20% - 40%
•••○○40% - 60%
••••○60% - 80%
•••••80% - 100%
  • Tijdens het opladen knippert het acculampje dat het laatst is gaan branden wit. Wanneer de speaker volledig is opgeladen, branden alle acculampjes wit
  • Houd de aan/uit-knop ingedrukt en kijk naar de acculampjes om het accuniveau visueel te controleren
  • Als de speaker is verbonden met een Apple-apparaat, geeft het apparaat het laadniveau van de speakeraccu weer in de rechterbovenhoek van het scherm en in het meldingscentrum