Systeemstatuslampjes

De statuslampjes bevinden zich boven de bedieningsknoppen en branden of knipperen om de status van de luidspreker aan te geven.

Aan/uit-lampje: Geeft het oplaadniveau of de oplaadstatus van de accu aan.

• Groen: Half tot volledig opgeladen of klaar met opladen als de stekker in het stopcontact zit
  • Oranje: Bijna leeg
  • Oranje (knipperend): Accu wordt opgeladen
  • Rood (knipperend): Moet worden opgeladen of een probleem met de accu als de stekker in het stopcontact zit

Bluetooth®-led: geeft de status van de luidspreker aan als Bluetooth is geselecteerd:

• Uit: Geen Bluetooth -bron geselecteerd
  • Blauw: Luidspreker in taalselectiemodus
  • Blauw (knipperend): Luidspreker staat in de detectiemodus en is klaar om te worden gekoppeld aan een apparaat
  • Wit: Bluetooth -apparaat is verbonden
  • Wit (knipperend): Bluetooth -apparaat maakt verbinding

Aux-led: Geeft aan of de bron van de aux-lijningang is geselecteerd

• Uit: Bron van de aux-lijningang is niet geselecteerd
  • Aan: Bron van de aux-lijningang is geselecteerd