Systeemstatuslampjes

De statuslampjes bevinden zich boven de bedieningsknoppen en gaan branden of knipperen bij het activeren van een bron. Hieronder wordt het gedrag van elk lampje beschreven.

aan/uit-led: geeft het oplaadniveau of de oplaadstatus van de accu aan.

mute-led: de led knippert als het geluid is uitgeschakeld.

bluetooth®-led: geeft de status van de luidspreker aan als bluetooth is geselecteerd:

langzaam knipperend blauw lampje – detecteerbaar en gereed voor koppeling of opnieuw verbinden met een apparaat.

knipperend wit lampje – bezig verbinding te maken met een gekoppeld apparaat.

continu brandend wit lampje – verbonden met een gekoppeld apparaat.

aux-led: de luidspreker speelt het geluid af van de bron die op de aux-ingang is aangesloten.