Systeem instellen

De speaker wordt deels opgeladen verzonden. Voordat je de speaker voor de eerste keer gebruikt, sluit je deze aan op een stopcontact. De speaker hoeft niet volledig te worden opgeladen, maar de accu moet wel worden geactiveerd door de speaker aan te sluiten voor het eerste gebruik.

Sluit de kleine stekker van de usb-kabel aan op de micro-b-usb-aansluiting op de speaker.

Sluit het andere uiteinde aan op de usb-voeding.

Sluit de usb-voeding aan op een stopcontact. Sluit indien nodig de netstroomadapter voor jouw regio aan op een stopcontact. De accu-indicator knippert oranje en de speaker laat een toon horen. Wanneer de accu volledig is opgeladen, brandt de indicator groen.

Tips voor het plaatsen van de luidspreker

Wanneer je de luidspreker binnenshuis gebruikt, kan de geluidskwaliteit variëren. Dit hangt af van de plaatsing van de luidspreker. Als je de luidspreker buitenshuis gebruikt, verandert de geluidskwaliteit als je je op grotere afstand van de luidspreker bevindt. Houd rekening met de volgende richtlijnen bij het plaatsen van de luidspreker:

• Het Bluetooth-bereik van de luidspreker is 9 m. Als de afstand tussen je mobiele apparaat en de luidspreker groter wordt, kan de geluidskwaliteit achteruit gaan of de verbinding met de luidspreker worden verbroken.
  • Houd het andere draadloze apparatuur minimaal 1 meter verwijderd van je speaker.
  • Plaats je speaker en je apparaat buiten en uit de buurt van metalen kasten, andere audio-/videocomponenten en directe warmtebronnen.
  • Plaats de speaker niet op een nat of vuil oppervlak.