Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Systeem instellen

Voordat je de Bose® SoundLink® Mini speaker de eerste keer gebruikt, sluit je deze aan op een stopcontact en laad je de accu op. Je kunt de voedingskabel op het laadstation of rechtstreeks op de luidspreker aansluiten. Je kunt beginnen de luidspreker te gebruiken terwijl de accu wordt opgeladen.

Het laadstation opzetten

Het laadstation is een vaste basis voor je Bose SoundLink® Mini speaker. Volg de onderstaande stappen om het laadstation op te zetten:

Schuif de pinnen van de voeding uit

Sluit de gelijkstroomkabel van de voeding op de gelijkstroomaansluiting van het laadstation aan.

Plaats de luidspreker op het laadstation, zodat de aansluitpinnen uitgelijnd zijn. Oefen geen kracht uit om de luidspreker in het laadstation te plaatsen.

Sluit de voeding op een werkend stopcontact aan. De luidspreker geeft een geluidssignaal om de aansluiting te bevestigen. Het opladen begint. Het accupictogram knippert geel om dit aan te geven. Zodra de Bose SoundLink® Mini speaker op de netvoeding is aangesloten, is deze klaar voor gebruik.

Tips voor het plaatsen van de luidspreker

Wanneer je de Bose SoundLink® Mini speaker binnenshuis gebruikt, kan de toonkwaliteit variëren afhankelijk van de plaats van de luidspreker in de ruimte. Als je de luidspreker buitenshuis gebruikt, hou er dan rekening mee dat de geluidskwaliteit verandert als je je op grotere afstand van de luidspreker bevindt. Houd rekening met de volgende richtlijnen bij het plaatsen van de luidspreker:

  • Voor optimaal geluid richt je de voorkant van de luidspreker naar je toe
  • Voor de beste basweergave moet de achterkant van de luidspreker bij een muur worden geplaatst, maar niet direct tegen de muur aan. De basweergave vermindert naarmate de speaker zich verder van de muur bevindt. Leg de luidspreker niet op zijn rug. Het geluid komt uit zowel de voorkant als de achterkant.
  • Plaats de luidspreker niet in een kleine ruimte die alleen aan de voorkant open is, omdat dit afbreuk doet aan de geluidskwaliteit
  • Plaats de luidspreker niet op een nat of vuil oppervlak.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback