Schakelen tussen twee verbonden apparaten

Je hoofdtelefoon kan met twee apparaten tegelijkertijd verbinding hebben. Je kunt echter van maar één apparaat tegelijk muziek afspelen. Je regelt deze Bluetooth®-verbindingen met de aan/uit- of Bluetooth-schakelaar. Gesproken meldingen helpen je bij het beheren van meerdere verbindingen. Zodra je verbinding hebt met twee apparaten:

Pauzeer de audio op je eerste Bluetooth -apparaat

Speel audio af op je tweede Bluetooth-apparaat

Opmerking: Je hoofdtelefoon ontvangt telefoonoproepen van beide apparaten, ongeacht op welk apparaat audio wordt afgespeeld.

Met de Bose Connect-app kun je ook gemakkelijk meerdere verbonden apparaten beheren.