Voorkeursinstellingen voor radiozenders opslaan

Van toepassing op:

Om de presets voor radio te programmeren, volg je deze stappen:

Zet je Wave® music system aan door op de afstandsbediening op ON/OFF of FM/AM te drukken en selecteer FM of AM als bron

FM/AM

Stem handmatig af op de gewenste radiozender met SEEK/TRACK

Seek/Track

Houd de PRESETS-knop met het nummer van je voorkeur vijf seconden ingedrukt. Wanneer het nummer van de voorkeursinstelling op de display aan de voorkant van het systeem verschijnt, laat je de knop los

Presets

Herhaal deze procedure om maximaal zes AM-voorkeursinstellingen en zes FM-voorkeursinstellingen op te slaan