De productsoftware kan niet via de Bose Connect-app worden geüpdatet

Probeer het volgende:

• Zorg dat het accuniveau hoger is dan 20%. Het accuniveau moet hoger zijn dan 20% om een update te kunnen installeren
  • Als er problemen zijn met het updaten van software via de Bose Connect-app, probeer je het product te updaten door dit met een usb-kabel op een computer aan te sluiten
  • Zorg dat je de meest recente versie van de Connect-app gebruikt
  • Probeer de lijst met apparaten die aan de Bose-speaker en Bluetooth-apparaten zijn gekoppeld te wissen