Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De luidspreker schakelt niet in als de accu wordt gebruikt

Sluit de luidspreker met de oplaadkabel aan op een usb-oplader of een werkende usb-poort op je computer. Dit zou je mogelijk om de volgende redenen moeten doen:

De accu is mogelijk niet genoeg opgeladen. De accu moet voldoende opgeladen zijn om de luidspreker van stroom te voorzien.

De luidspreker is 14 dagen lang niet aangesloten geweest op het stopcontact en niet gebruikt. In dit geval wordt de luidspreker in de accuspaarstand gezet. Nieuwe luidsprekers staan meestal in deze stand als je ze voor het eerst uit de doos haalt.

De speaker is langer dan drie dagen niet aangesloten geweest op het stopcontact en niet gebruikt, en is voor minder dan 10% opgeladen. In dit geval wordt de speaker ook in de accuspaarstand gezet.

Als de speaker nog steeds niet wordt ingeschakeld nadat je deze op een stopcontact hebt aangesloten, raadpleeg je De speaker is aangesloten op het stopcontact maar schakelt niet in

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback