Problemen met geluid oplossen

Geen audio van een Bluetooth®-apparaat

• Controleer of het geluid van je SoundLink® speaker niet is uitgeschakeld en of het volume niet op het minimum staat.
  • Controleer of het Bluetooth-apparaat audio afspeelt en het volume niet op het minimum staat. Het volume van het aangesloten apparaat moet op het maximale niveau staan.
  • Het kan zijn dat het Bluetooth-apparaat buiten bereik is. Probeer het dichter bij de SoundLink® speaker te plaatsen.
  • Zet de SoundLink® speaker uit en weer aan.

Slechte geluidskwaliteit van een Bluetooth-apparaat

Sluit het Bluetooth-apparaat aan op de aux-aansluiting van de luidspreker. Probeer de volgende oplossingen als de geluidskwaliteit verbetert met de aux-aansluiting:

• Mogelijk bevindt het Bluetooth-apparaat zich buiten bereik. Probeer het apparaat dichter bij de luidspreker te plaatsen.
  • Plaats het apparaat uit de buurt van apparaten die elektromagnetische storing genereren, zoals een ander Bluetooth-apparaat, een draadloze telefoon, een magnetron of een draadloze router.
  • Sluit een aantal apps op je apparaat af. Hoe meer apps er actief zijn, hoe minder interne hulpbronnen er beschikbaar zijn om audio uit te zenden. Door niet-essentiële apps af te sluiten kun je de geluidskwaliteit verbeteren.
  • Zet wifi uit om de geluidskwaliteit op je apparaat te verbeteren.
  • Wis het apparaat uit de apparaat door Bluetooth uit te schakelen op je apparaat. Koppel het apparaat en de luidspreker opnieuw.
  • Als je het apparaat in je zak hebt, probeer het dan in de open lucht te plaatsen, zonder dat je lichaam zich tussen het apparaat en de luidspreker bevindt.
  • Zet de luidspreker uit en weer aan.
  • Reset de luidspreker. Houd de muteknop 10 seconden ingedrukt tot alle statuslampjes kort oplichten en de luidspreker wordt uitgeschakeld. Zet de luidspreker weer aan en koppel deze aan het apparaat.

Geen audio van de aux-bron

• Controleer of het verbonden apparaat is ingeschakeld en audio afspeelt.
  • Druk op de aux-knop en controleer of het lampje voor de aux-bron brandt.
  • Controleer of de stekker van 3 mm volledig in de SoundLink® speaker is gestoken.
  • Zet het volume van het verbonden apparaat hoger.
  • Zet het volume van de SoundLink® speaker hoger.

Slechte geluidskwaliteit van een aux-apparaat

• Controleer of de 3,5mm-stekker van de stereokabel volledig in de luidspreker is gestoken en of het andere uiteinde in het aux-apparaat is gestoken.
  • Zet bij een slechte geluidskwaliteit het volume van het aux-apparaat lager.
  • Gebruik een andere aux-kabel.