Usb-stick niet gedetecteerd door systeem

Als het systeem een aangesloten usb-stick niet herkent:

Verwijder de usb-stick en plaats deze opnieuw. Het kan zijn dat de usb-stick niet goed op de usb-aansluiting van de bedieningsconsole is aangesloten. Verwijder de usb-stick en druk deze er weer stevig in

Probeer de usb-stick op de usb-aansluiting aan de achterkant van de console aan te sluiten. De bedieningsconsole heeft aan de achterkant nog een usb-aansluiting

Probeer het met een andere usb-stick. De usb-stick kan kapot zijn

Voer een reset uit van de bedieningsconsole:

zet de bedieningsconsole uit en houd de aan/uit-knop vijf seconden ingedrukt

Als de rode led uitgaat,  laat je de  aan/uit-knop los en test je het systeem opnieuw