Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Het systeem installeren

Voor de installatie is slechts één aansluiting voor het geluid naar de tv en één aansluiting met een stopcontact nodig.

Opmerking: je kunt dit systeem met bijna alle tv's gebruiken. Je kunt het als voetstuk gebruiken voor tv's met een basis tot 61 cm (24 inch) breed en 31 cm (12,25 inch) diep. Bij een tv aan de wand, kun je het eronder op een plank of in een tv-meubel zetten. Het systeem kan een gewicht van 34 kg (75 lbs) dragen.

Zet je tv opzij, maar wel in de buurt. Draai je tv om, zodat je toegang hebt tot het aansluitingspaneel

Plaats het Bose®-systeem op de plek waar je de tv wilt plaatsen

Sluit een van de inbegrepen audiokabels aan op audio-uitgang van de tv

De meeste tv's hebben tegenwoordig de drie typen hieronder afgebeelde audio-uitgangen. Gebruik altijd de uitgang met de hoogste kwaliteit voor de beste audioprestaties. De optische uitgang is de beste, gevolgd door de coaxiale en dan de analoge.

optische digitale audio (aanbevolen): een digitale audio-uitgang die digitale gegevens overbrengt in de vorm van pulserend licht via een glasvezelkabel.

Opmerking: als je een optische kabel gebruikt, moet je eerst de beschermdoppen van beide uiteinden van de kabel verwijderen. Als je de stekker in de uitgang steekt, kun je een lichte weerstand voelen. Je moet misschien wat meer kracht zetten om de stekker stevig op zijn plaats te klikken.

coaxiale digitale audio (aanbevolen): een digitale audio-uitgang die digitale gegevens doorgeeft via een coaxiale kabel van 75 ohm.

analoge stereoaudio: het meest voorkomende type audio-uitgang, waarbij het linker- en rechterkanaal afzonderlijk worden aangesloten. gebruik deze aansluiting als er geen digitale audio-uitgangen beschikbaar zijn

Steek het andere uiteinde van de gekozen audiokabel in de overeenkomstige audio-ingang op het Bose-systeem

Steek één uiteinde van het inbegrepen stroomsnoer in de stroomtoevoer van het audiosysteem

Als je het Bose-systeem als onderstel voor je tv gebruikt, zet je de tv op het systeem. Zorg dat de basis van de tv in het midden staat en niet over de randen van het systeem uitsteekt

Sluit het stroomsnoer van het Bose-systeem aan op een werkend stopcontact. Je hoort twee tonen ten teken dat het systeem klaar is voor gebruik

Als je systeem is geïnstalleerd en klaar voor gebruik, raden we je aan om de luidsprekers van je tv uit te schakelen. Voor de beste resultaten gebruik je alleen het Bose-systeem om het tv-geluid af te spelen. Zie De interne luidsprekers van je tv uitschakelen als je hulp nodig hebt.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback