De luidspreker installeren

Voordat je begint

• Plaats je mobiele apparaat binnen bereik van de luidspreker (10 m of 33 ft). Als de afstand tot je mobiele apparaat groter is, kan de geluidskwaliteit teruglopen of kan de verbinding met de luidspreker verloren gaan
  • Plaats de achterkant van de luidspreker dicht bij maar niet tegen de muur. Het laag wordt minder goed weergegeven naarmate de luidspreker verder van de muur staat
  • Zet de luidspreker op zijn voet. Als je de luidspreker met een andere kant op de grond zet, kan dit leiden tot schade aan de luidspreker en een mindere geluidskwaliteit
  • Zet de luidspreker niet op een nat of vuil oppervlak
  • Houd andere draadloze apparatuur uit de buurt van de luidspreker om storing te voorkomen. Plaats de luidspreker of je mobiele apparaat niet in metalen kastjes of in de buurt van andere audio- of videoapparaten

Installatie

Houd de luidspreker boven het laadstation en zorg dat de pin-connectors precies tegen over elkaar liggen. Gebruik geen kracht om de luidspreker in het laadstation te drukken. Dat kan schade veroorzaken. Gebruik het laadstation dat bij je luidspreker is inbegrepen. Deze luidspreker kun je niet gebruiken met het laadstation van de originele SoundLink® Mini Bluetooth® speaker

Sluit de luidspreker voor gebruik aan op een stopcontact en laad de accu op. Dat doe je zo:

i. Sluit het netsnoer op de usb-aansluiting van het laadstation of van de luidspreker aan
ii. Steek het andere uiteinde van het netsnoer in de voeding
iii. Steek de stekker van de voeding in een werkend stopcontact. Het acculampje knippert oranje en de luidspreker produceert een toon

Druk op de AAN/UIT-knop om de luidspreker aan te zetten. Het Bluetooth-lampje knippert blauw