De wekkers instellen

Van toepassing op:

Het systeem heeft twee onafhankelijke wekkers. Voor elke wekker kan het volgende worden ingesteld:

Tijd

Wekbron: zoemer, radio of cd

Volume

Gebruik van de Alarm-knoppen

Met behulp van de Alarm-knoppen onder op de afstandsbediening kun je beide wekkers instellen en bedienen:

alarm 1:
druk op deze knop om wekker 1 aan- of uit te zetten.

alarm 2:
druk op deze knop om wekker 2 aan- of uit te zetten.

alarm setup:
druk op deze knop om de alarm setup-modus te activeren en de instellingen voor alarm 1 weer te geven. druk nog een keer om de instellingen voor alarm 2 weer te geven. druk nog een keer om de alarm setup-modus af te sluiten.

Wekkerstatusindicators

In de rechterbovenhoek van de display wordt de wekkerstatusindicators weergegeven als de wekkers zijn ingesteld. In het onderstaande voorbeeld wordt Alarm 1 ingesteld op 6:30 AM (6:30 's ochtends) en Alarm 2 op 7:15 PM (7:15 's avonds).

De wekkers instellen

Je kunt de instellingen voor elke wekker kiezen door de Alarm Setup-modus te activeren en de instellingen weer te geven voor de wekker die je wilt wijzigen.

Een wekker instellen:

druk op alarm setup om de instelmodus te activeren en de instellingen voor wekker 1 weer te geven. het nummer van de wekker en de tijd beginnen te knipperen rechtsboven in de display. vervolgens worden op de display de huidige instellingen voor alarm 1 weergegeven

Alarm Setup

de wektijd instellen met behulp van de time-knoppen

Tijd

Selecteer de wekbron:

druk op sleep om "buzzer" te selecteren. dit is de standaardinstelling voor de wekker

Sleep

druk op radio om een radiozender te selecteren.

Radio

druk op cd om een nummer te selecteren.

Cd

druk op volume hoger of volume lager om het volumeniveau van de geselecteerde wekbron in te stellen.

Volume hoger

Volume lager

druk op alarm setup om de instelmodus voor wekker 2 te activeren. herhaal stap 2-4 om alarm 2 in te stellen

Alarm Setup

druk opnieuw op alarm setup om de instelmodus af te sluiten.

Alarm Setup