Beeldweergave instellen

Deze functie werkt ongeveer zoals het wijzigen van de beeldverhouding. Het beeld wordt gewijzigd door het uit te rekken, door er op in te zoomen of door er verticale grijze balken aan toe te voegen. Beeldweergave is in het Bose®-systeem geïntegreerd omdat de meeste tv's hun eigen regelaars voor de beeldverhouding uitschakelen als er een HD-signaal wordt weergegeven via HDMI®.

De instelling voor beeldweergave wijzigen:

Zet de tv aan en selecteer de tv-video-ingang waarop het Lifestyle® system is aangesloten

druk op de afstandsbediening op source en selecteer vervolgens met de pijl omhoog of pijl omlaag de bron die je wilt aanpassen. druk op ok om te bevestigen

druk op image view om alle beschikbare video-indelingen weer te geven.

druk herhaaldelijk op image view om de verschillende opties te selecteren.

normal (normaal): hiermee laat je het oorspronkelijke videobeeld ongewijzigd.

auto-wide (automatische breedte): hiermee vul je de breedte van het scherm zonder het beeld bij te snijden.

stretch 1 (uitrekken 1): hiermee rek je het videobeeld vanuit het midden gelijkmatig uit.

stretch 2 (uitrekken 2): hiermee rek je de randen van het videobeeld veel meer uit dan het middelste gedeelte van het beeld.

zoom: hiermee vergroot je het videobeeld uit (druk op de navigatieknoppen omhoog/omlaag om het beeld op het scherm verticaal te verschuiven).

gray bars (grijze balken): hiermee plaats je grijze balken links en rechts van een videobeeld met standaarddefinitie.

fit (passend maken): hiermee pas je het formaat van het videobeeld zo aan dat het precies op je scherm past.