Een preset instellen en afspelen met behulp van de SoundTouch-app

Van toepassing op:

meer...

Preset instellen:

Selecteer Menu in de linkerbovenhoek (≡)
Opmerking: Als op desktops en tablets het menupictogram (≡) niet zichtbaar is, is het uitvouwmenu wellicht al open

Selecteer een optie van waaruit je je muziek wilt streamen. De volgende opties kunnen beschikbaar zijn:

• Recent
  • Muziekbibliotheek
  • Muziekdiensten
  • Internetradio

Selecteer de muziekcontent en houd de optie ingedrukt

De presets verschijnen onderaan het scherm. Sleep de gemarkeerde inhoud naar een presetnummer en houd het daar vast totdat de preset is ingesteld

Om een preset af te spelen:

Selecteer het preset-pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer een preset die onderin het scherm verschijnt.

Als er geen muziek wordt afgespeeld en het bericht op het display verschijnt dat de preset niet is toegewezen, moet je content aan de preset toewijzen.

Preset wijzigen/verwijderen:

Je kunt elke preset overschrijven en wijzigen door nieuwe content te slepen naar een presetnummer. Zorg ervoor dat je, net als bij het instellen van een preset, de nieuwe gemarkeerde inhoud op het presetnummer vasthoudt totdat de nieuwe preset is ingesteld.

Opmerking: Presets kunnen alleen worden overschreven, niet permanent worden verwijderd.