Het apparaat voor audio-uitvoer selecteren op een pc met Windows® XP

Volg de onderstaande stappen om het audio-uitvoerapparaat te selecteren op een computer met het besturingssysteem Windows XP:

Klik linksonder in het scherm op de knop "Start".

Klik op het "Configuratievenster" van Windows.

Klik op het pictogram "Geluiden en audioapparaten".

Opmerking: het kan zijn dat je de "Klassieke weergave" (linksboven) moet inschakelen om het bovenstaande systeemmenu te zien.

Het venster met eigenschappen voor geluiden en audioapparaten wordt geopend. Ga naar het tabblad "Audio" en selecteer in het vervolgkeuzemenu bij "Geluid afspelen" het Bluetooth®-apparaat.

Klik op "Toepassen" als je iets gewijzigd hebt en op "OK" om het venster te sluiten.