Het Bluetooth®-apparaat voor audio-uitvoer selecteren op een pc met Windows Vista®

Volg de onderstaande stappen om het audio-uitvoerapparaat te selecteren op een computer met het besturingssysteem Windows Vista:

Klik linksonder in het scherm op de knop "Start".

Klik op "Configuratiescherm".

Klik in het Configuratiescherm op "Hardware en geluiden".

Klik in het menu Hardware en geluiden op "Audioapparaten beheren".

ga naar het tabblad "afspelen" en markeer het bluetooth®-apparaat.

klik na selectie van het bluetooth-apparaat op "standaard instellen".

Klik op "Toepassen" als je iets gewijzigd hebt en op "OK" om het venster te sluiten.