Het apparaat voor audio-uitvoer selecteren op een pc met Windows Vista®

Van toepassing op:

• Bluetooth®-audioadapter

Volg de onderstaande stappen om het audio-uitvoerapparaat te selecteren op een computer met het besturingssysteem Windows Vista:

• Klik linksonder in het scherm op de knop ‘Start’.
  • Klik op ‘Configuratiescherm’.
  • Klik in het Configuratiescherm op ‘Hardware en geluiden’.
  • Klik in het menu Hardware en geluiden op ‘Audioapparaten beheren’.
  • Ga naar het tabblad ‘Afspelen’ en markeer het Bluetooth®-apparaat.
  • Klik na selectie van het Bluetooth-apparaat op ‘Standaard instellen’.
  • Klik op ‘Toepassen’ als je wijzigingen hebt aangebracht en klik vervolgens op ‘OK’ om het venster te sluiten.