De taal van de gesproken meldingen selecteren of wijzigen

Gesproken meldingen helpen je de Bluetooth-verbinding tot stand te brengen, melden het accuniveau en geven aan welke apparaten verbonden zijn. Je kunt gesproken meldingen aanpassen met de knoppen op je speaker. Ook kun je gesproken meldingen eenvoudig beheren via de Bose® Connect-app.

Deze talen zijn al geïnstalleerd: Engels, Mandarijn, Nederlands, Spaans, Japans, Russisch, Koreaans, Frans, Italiaans, Pools, Duits, Zweeds, Portugees. Extra talen zijn mogelijk beschikbaar. Download de Bose® Updater als je wilt controleren op taalupdates. Ga naar: btu.Bose.com

Een taal selecteren

Wanneer je de speaker voor het eerst aanzet, zijn de gesproken meldingen in het Engels.

Houd de multifunctionele knop en de knop –  tegelijk ingedrukt totdat je de gesproken melding voor de eerste beschikbare taaloptie hoort.

Druk op de knop + of  om de lijst met talen te doorlopen

Wanneer je je taal hoort, houd je de multifunctionele knop ingedrukt om die te selecteren.

Gesproken meldingen uitschakelen

Houd de knoppen + en  tegelijk ingedrukt totdat je ‘Gesproken meldingen uit’ hoort
Herhaal dit om de gesproken meldingen opnieuw in te schakelen.