De ADAPTiQ-audiokalibratie uitvoeren

Nadat je de soundbar hebt geïnstalleerd en de optionele basmodule of surround-speakers hebt gekoppeld, voer je de ADAPTiQ-audiokalibratie uit voor de beste akoestische prestaties.

Je hebt de ADAPTiQ-hoofdtelefoon en ongeveer tien minuten nodig om dit proces te voltooien; in de ruimte moet het stil zijn.

Tik op de afbeelding van de soundbar in de rechterbenedenhoek van het scherm

Selecteer Settings (Instellingen) > ADAPTiQ > Run ADAPTiQ (ADAPTiQ uitvoeren)

Volg de instructies van de app om de geluidsprestaties van de soundbar te optimaliseren voor de akoestiek van het luistergebied

Als je in de toekomst een optionele basmodule of surround-speakers koppelt, de soundbar of meubels verplaatst, voer dan de ADAPTiQ-audiokalibratie opnieuw uit om een optimale geluidskwaliteit te waarborgen.