Fabrieksinstellingen terugzetten

Van toepassing op:

Door de speaker terug te zetten op de fabrieksinstellingen worden alle instellingen voor bron, volume en netwerk uit de speaker gewist en worden de oorspronkelijke fabrieksinstellingen hersteld.

Als je een spraakassistent hebt toegevoegd

1. Schakel de speaker in door op de aan/uit-knop te drukken
  2. Open de app voor de spraakassistent, zoek de gekoppelde smartapparaten en verwijder het Bose-product dat je wilt resetten
  3. Ga in de Bose-app naar de productinstellingen en selecteer Spraakassistent > Account verwijderen
  4. Verwijder het product uit je Bose-account. Raadpleeg voor meer informatie Een product verwijderen uit mijn Bose Music-account
  5. Houd de knoppen Volume + en Bluetooth tegelijkertijd tien seconden ingedrukt. De speaker wordt opnieuw opgestart. Als het resetten is voltooid, lichten het bovenste en onderste gedeelte van de lichtring oranje op

Als je geen spraakassistent hebt toegevoegd

1. Schakel de speaker in door op de aan/uit-knop te drukken
  2. Verwijder het product uit je Bose-account. Raadpleeg voor meer informatie Een product verwijderen uit mijn Bose Music-account
  3. Houd tegelijkertijd de knoppen Volume + en Bluetooth tien seconden ingedrukt. De speaker wordt opnieuw opgestart. Als het resetten is voltooid, lichten het bovenste en onderste gedeelte van de lichtring oranje op

Om de speaker opnieuw in te stellen, open je de Bose Music-app en volg je de instructies in de app. Als je meer dan één product hebt, tik je op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek en daarna op de +.