De speaker resetten

Een reset kan kleine processorfouten verhelpen, net zoals het rebooten van een computer. Gebruikersinstellingen worden bij deze reset niet gewist.

Haal de speaker uit het stopcontact en zet hem aan op accuvermogen.

Houd de multifunctionele knop tot 10 seconden ingedrukt totdat de lampjes gaan branden en laat de knop dan los.

Bovenkant van de Revolve speaker met de multifunctionele knop

Fabrieksinstellingen herstellen

Door de speaker terug te zetten naar de fabrieksinstellingen worden de gekoppelde mobiele apparaten, taalinstellingen en gebruikersinstellingen gewist en wordt de speaker teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

Zet de speaker aan.

Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt tot de Bluetooth-indicator blauw knippert en je een gesproken melding hoort om een taal te selecteren.

Bovenkant van de Revolve speaker met de aan/uit-knop