Gekoppelde apparaten verwijderen op een Mac®

Volg onderstaande stappen om gekoppelde apparaten te verwijderen op een Mac-computer:

Terwijl je Mac is ingeschakeld, klik je op het Apple®-pictogram (menu) in de linkerbovenhoek van het scherm

Kies in het Apple-menu "Systeemvoorkeuren..."

Klik in de sectie Internet en draadloos op het Bluetooth-pictogram

Kies een apparaat uit de linkerkolom en klik op de "-" knop om het te verwijderen uit de lijst

Klik op de knop "Verwijderen" in het pop-upscherm om het verwijderen van het gekozen apparaat te bevestigen