De afstandsbediening werkt niet

Van toepassing op:

Als de soundbar niet reageert op opdrachten als aan/uit, volume en bronkeuze die met de afstandsbediening worden gegeven, kun je het volgende proberen:

Gebruik de afstandsbediening binnen 6 meter vanaf de soundbar; dat is het maximale bedieningsbereik.

Als de zes bronpictogrammen op de afstandsbediening knipperen, is de afstandsbediening niet gekoppeld met de soundbar.

De afstandsbediening opnieuw koppelen met de soundbar:

1. Houd op de afstandsbediening de knop voor volume omlaag en de linkernavigatieknop vijf seconden ingedrukt om de koppelingslijst van de afstandsbediening te wissen
  2. Druk één keer op de middelste navigatieknop om de koppelingsmodus op de afstandsbediening te activeren
  3. Open de Bose Music-app en tik op de afbeelding van de soundbar rechtsonderin
  4. Selecteer Instellingen > Nieuwe afstandsbediening koppelen
  5. Volg de instructies in de app
  6. Wanneer de afstandsbediening is gevonden, tik je op Doorgaan om het koppelingsproces te voltooien

Raadpleeg Programmeren van de universele afstandsbediening om de afstandsbediening zo te configureren dat deze andere apparaten kan bedienen

Plaats een nieuwe set batterijen in de afstandsbediening. Als je de batterijen nog onlangs hebt vervangen, controleer dan of de + en de - op de batterijen overeenkomen met de + en de - die zijn aangebracht in het batterijenvak.

De batterijen plaatsen

Stel de soundbar opnieuw in door de stekker van het voedingssnoer uit het stopcontact te halen, 30 seconden te wachten en dan de stekker weer in een werkend stopcontact te steken.