Je hoofdtelefoon resetten

Het resetten van de Bluetooth®-hoofdtelefoon kan kleine problemen verhelpen zoals een slechte verbinding, geluidsproblemen en streamingprestaties.

Volg de onderstaande stappen om de hoofdtelefoon te resetten:

• Schakel de hoofdtelefoon uit en wacht 30 seconden.
  • Sluit de hoofdtelefoon met een usb-kabel aan op een usb-voeding en wacht 5 seconden (de voeding moet zijn aangesloten op een werkend stopcontact).
  • Haal de usb-kabel uit de hoofdtelefoon en wacht 1 minuut.
  • Zet de hoofdtelefoon aan en test of deze werkt.

Opmerking: Met deze reset wordt de koppelingslijst op je hoofdtelefoon niet gewist.