WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.

Je hoofdtelefoon resetten

Als de hoofdtelefoon niet reageert, kun je die resetten. Als je de hoofdtelefoon reset, blijven instellingen en verbonden apparaten behouden.

Volg de onderstaande stappen om de hoofdtelefoon te resetten:

Opmerking: Sluit de usb-kabel pas op de hoofdtelefoon aan als hierom wordt gevraagd.

Verwijder alle kabels uit de hoofdtelefoon

Sluit de usb-kabel aan op een usb-a-wandoplader of een ingeschakelde computer

Houd de aan/uit-/Bluetooth®-knop ingedrukt terwijl je de kleine stekker van de usb-kabel aansluit op de usb-c-poort op de rechteroorschelp

Laat de aan/uit-/Bluetooth-knop los wanneer het Bluetooth-lampje blauw knippert