De Soundbar en de tv tegelijk aanzetten

Tik in de Bose Music-app op het pictogram voor hoofdtelefoon en speaker in de linkerbovenhoek om naar het scherm My Bose te gaan

Tik op de afbeelding van de soundbar in de rechterbenedenhoek van het scherm

Selecteer Settings (Instellingen) > Power Sync (Aanzetten synchroniseren)

Tik op de schakelaar voor Enable Power Sync} (Aanzetten synchroniseren aan) en Sync TV (Tv synchroniseren)

Als je nog een apparaat samen met de soundbar wilt inschakelen, bijvoorbeeld een kabel- of satellietbron, tik dan op de schakelaar Sync Source (Bron synchroniseren) en selecteer een bron.